Årets LinkedInprofil 2020

Årets LinkedInprofil 2020

I december gick vi ut med att du kunde nominera en person till årets LinkedInprofil. Vi är LinkedInpodden, dvs Linda Björck & Tomas Tränkner. Nomineringen skedde på LinkedIn i ett inlägg skapat av Tomas. Och vilka fantastiskt duktiga personer som blev nominerade. Nästa steg var att gå igenom alla nomineringar, kika på deras profiler och vad de faktiskt bidrar med på LinkedIn. Utifrån detta valde vi ut 4 (5) personer som gick till final. Dessa personer bidrar med mycket på LinkedIn.

Finalisterna i årets LinkedInprofil 2020

Finalisterna avslöjade vi i en live-sändning på LinkedIn, ett stort grattis till en finalplats:

Dessa personer bidrar mycket på LinkedIn – på olika sätt. John pratar ofta om ålderism, kommunikation och varumärke. Dessutom har han nyligen släppt en bok, Välj din ålder. Frida pratar om storytelling och kommunikation. Hon mixar sina inlägg med kunskap och egna erfarenheter. David är allas vår excel-kung som varje torsdag publicerar en video om excel. En bok är på gång så håll utkik! Emma & Niklas är medgrundare till Hej Engagemang. De inspirerar, bjuder på tänkvärda inlägg och skapar engagemang på LinkedIn. Deras julkalender med korta videos är väl sevärd med bra tips.

Röstning till årets LinkedInprofil

Och vem är bättre på att utse vinnaren än du som är på LinkedIn. En öppen omröstning där din röst var avgörande.  Här använde vi oss av formatet poll/undersökning för att alla som ville skulle kunna rösta. Fördelen är att det begränsar så att det endast går att rösta på en person.

Resultatet var länge otroligt jämnt men sedan drog David Stavegård ifrån och som nu kan titulera sig som årets LinkedInprofil 2020.

Stort tack till dig som röstade, 1095 personer som röstade!

omröstning linkedinprofil

Liveintervju med David

Här kan du se live-sändningen med årets vinnare, David.

Vänligen klicka här och acceptera kakor för att titta på den här videon.

Det visar även hur viktigt det är att nätverka och ta hand om sitt nätverk på LinkedIn. Alla finalister gjorde egna inlägg att de var i final och fick många röster och hejarop pga det. Att ha kontakter är viktigt men att nätverka är viktigare.

Vinnaren får medverka i ett avsnitt i LinkedInpodden som släpps under våren, en livesändning, i den här bloggen och alla finalisterna får mycket synlighet på LinkedIn.

Och som Östen Ekvall sammanfattar det:

årets linkedinprofil

LinkedInprofil 2021

I december 2021 påbörjar vi arbetat med att utse 2021 års LinkedInprofil. Samma upplägg med nomineringar, vi väljer finalisterna och du röstar på din favorit.


Linda Björck <- följ gärna mig på LinkedInLinda Björck

LinkedIn-expert
Social media manager

SmartBizz AB

Välkommen att följa mig:

LinkedIn
Youtube
Spotify
Facebook
Instagram
Twitter

 

10
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *