Referenser utbildning & kurs i marknadsföring, kommunikation, annonsering & social selling på LinkedIn

Vad säger kunderna?

Camilla Kinnarinen, AFA Försäkring

Vänligen klicka här och acceptera kakor för att titta på den här videon.

Kristina Rosen, utbildning i LinkedIn:

Vänligen klicka här och acceptera kakor för att titta på den här videon.

Johanna Lindgård, utbildning marknadsföring i sociala medier:

Vänligen klicka här och acceptera kakor för att titta på den här videon.

Magnus Petersson, utbildning marknadsföring i sociala medier:

Vänligen klicka här och acceptera kakor för att titta på den här videon.

Helen Hultstrand, utbildning i LinkedIn:

Vänligen klicka här och acceptera kakor för att titta på den här videon.

Emma Dornerus, utbildning i LinkedIn:

Vänligen klicka här och acceptera kakor för att titta på den här videon.

Ida-Karolina, utbildning i LinkedIn:

Vänligen klicka här och acceptera kakor för att titta på den här videon.

Maria Mattsson, utbildning i LinkedIn:

Vänligen klicka här och acceptera kakor för att titta på den här videon.

Karin Svensson, utbildning i LinkedIn:

Vänligen klicka här och acceptera kakor för att titta på den här videon.

Dennis Krook, utbildning i LinkedIn:

Vänligen klicka här och acceptera kakor för att titta på den här videon.

Erika Strömberg, utbildning i marknadsföring i sociala medier:

Vänligen klicka här och acceptera kakor för att titta på den här videon.

Maria Nässlander säger så här om utbildning i marknadsföring i sociala medier:

Vänligen klicka här och acceptera kakor för att titta på den här videon.

Öppna utbildningar

Linda är överlägset Sveriges mest kunniga kring plattformen. Att anlita henne för föreläsningar, utbildningar och master classes är något jag varmt rekommenderar alla företag som har en ambition om att öka sin, och sina medarbetares kunskap om och utväxling på LinkedIn.
Ett härligt, inkännande och ödmjukt guidande bemötande får man på köpet.

Jag lämnar min varmaste rekommendationer.

Johanna StåhlKommunikationschef

Jag blev imponerad. Jag har träffat på Linda genom en utbildning i hur man använder LinkedIn och utvecklar sin närvaro på LinkedIn på bästa sätt. Linda är mycket kunnig och proffsig med ett genuint intresse för att ge människor de bästa förutsättningarna för att utvecklas i sin yrkesroll. Hennes positiva och generösa attityd skapar en fin grund för lärande och utveckling. Jag vill gärna gå fler utbildningar som Linda leder och rekommenderar henne varmt.

Anette LilliestiernaKommunikationschef

Det som Linda inte vet om LinkedIn känns inte värt att veta. Linda är professionell hon utmanar att gå utanför sin comfortzon och det ger resultat! Jag är så nöjd och kommer gå fler utbildningar med Smartbizz marknadsföring och kommunikation.Jag ger mina varmaste rekommendationer till alla som vill ta ett eller flera steg framåt att gå en utbildning eller fler.

Camilla Johansson

Om du tycker det är lite snårigt med alla algoritmer på LinkedIn eller lite klurigt att veta hur ofta du ska posta & engagera & vad för innehåll, format eller till vilken målgrupp du ska posta…ja då finns det ingen anledning att tveka, anmäl dig till Lindas utbildning redan idag! DU kommer inte att ångra dig! Väl värd investerad tid & pengar!

Therese Wångander
Mikaela Hellström

Lindas heldagsutbildning gav en väldigt bra bild av hur ett företag kan arbeta med sociala medier, hur man ska navigera i denna djungel där det finns så mycket man kan göra. Genom utbildningen fick man en helhetsbild och kunde därmed förstå vad som passar just det egna företaget. Dagen var fylld med både innehållsrik information och praktiskt arbete med fokus på det egna företaget. Denna mix gjorde att många diskussioner och frågor uppkom vilket Linda gärna utvecklade och vävde in i sin presentation.

Mikaela HellströmKommunikatör, Highfive
Marielle Palm

Att få Linda som utbildare i LinkedIn var en hit! Hon är verkligen pedagogisk både i att gå igenom funktioner, sökbarhet, historik, sökord med mera. Men också i att jobba för att öka medveten kring att var och en av oss själva kan påverka våra profiler och bli mer sökbara. Det gäller att jobba för att både synas och hittas. Jag rekommenderar varmt Linda till er andra som vill jobba med att bygga upp ert varumärke via LinkedIn.

Marielle PalmHandelshögskolans Aluminförening
Stina Andersson

Smartbizz LinkedInkurs har ett trevligt upplägg med bra effektivitet. Lindas vägledning är proffsig och avslappnad och helt klart genomtänkt för att man sedan på egen hand ska kunna fixa till sin säljande profil på LinkedIn. För min egen del blev det en rejäl spark där bak för att komma igång med något som jag dragit på alltför länge!

Stina AnderssonSvenska Mönster
Anna Bergman

Linda har en förmåga att fånga in hela gruppen oavsett kunskapsnivå och förkunskaper inom sociala medier. Efter kursen fick jag med mig fantastiskt bra tips och många användbara länkar och material att jobba vidare med.

Anna BergmanCMO and Senior Project Manager på CMA Research
Olov Nylander

Det som var bra med kursen var Lindas motivation, kunnande och viljan att lära ut. Hon var kunnig, trevlig att lyssna på. Gav mig inspiration att börja BUMS med sociala medier.

Olov NylanderIndustrilås AB
Ingrid Ohlsson

Tack för din LinkedIn-kurs jag deltog på i veckan!

Du är precis det du skriver, LinkedIn expert de luxe! Ditt upplägg, din förmåga att känna in gruppen och ditt sätt att dela med dig av ditt otroliga kunskap i ämnet, väckte nyfikenhet, inspiration och glädje över att vara där! Tack

Ingrid OhlssonKonferencier & moderator
Ulrika Borgström

Lindas WorkShop i LinkedIn är otroligt inspirerande, utvecklande och ingående. Hon lär ut med stort engagemang och förklarar på ett sätt som gör att man förstår och kan ta till sig kunskapen. Den enda ”nackdelen” med kursen var att man inte ville sluta! Tack Linda för en underbart trevlig utbildningsförmiddag

Ulrika BorgströmEqub Konsult AB
Helen Hultstrand

Linda är en inspirationskälla med god kompetens inom nätverkande i de sociala medierna. Med stor entusiasm delade du idag med dig av dina erfarenheter från marknadsföring på LinkedIn. Jag kan varmt rekommendera Linda och SmartBizz för denna workshop.

Helen HultstrandÖresundskraft AB
Almir Krso

Som gäst på Lindas upplyftande föredrag om vikten av ett starkt personligt varumärke på LinkedIn lyckades hon inspirera hela rummet i diverse former, framförallt interaktivt där utrymme gavs till diskussion & dialog vilket resulterade i högt intresse för ämnet.

Almir Krso
Lotta Bengtsson

Linda Björck är en passionsdriven affärsutvecklare och jag har anlitat Linda vid flertalet tillfällen för att få rätt expertis gällande sociala plattformen på LinkedIn. Hon har en enorm kunskap och har förmågan att sätta fingret på det väsentliga. Styrkan hos henne ligger i hennes förmåga att lyssna in och förstå för att sedan ge rätt hjälp.
Linda får mina allra bästa rekommendationer.

Lotta BengtssonFlowpartner AB
Marie Hagberg

Linda har fungerat som en katalysator för mig i mitt företagande. Genom att prata med henne har jag nått snabbare dit jag vill.

Hon är väldigt kunnig, trevlig och engagerad!

Marie HagbergPR-konsult

Medverkande från olika branscher och typer av företag gav en fin mix och en anda av att hjälpas åt med våra styrkor och svagheter. Bra upplägg av dagen vad gäller arbetspass och mat etc. Linda är sympatiskt, bra pedagog, tålmodig, tydlig, väl förberedd och hjälpsam.

Isabel JosephsonProjekledare

Linda är en mycket bra föreläsare med stor kunskap inom detta område. Jag tar med mig mycket nya idéer till mitt företag. Jag har fått med mig många bra tips och länkar som man kan gå in på. Jättebra upplägg och att fåf andra i kursen att titta på företagets Facebook-sida och komma med feedback.

Anne SantessonMarknadsansvarig

Linda skapar meningsfulla, välplanerade möten där hon antingen står som organisatör och planerare bakom eller själv som föreläsare och utbildare.
Med sin stora kompetens och erfarenhetsbank som hon tar med sig ifrån att vara just Affärskvinna, till att ha gjort allt själv som hon lär ut och föreläser om.
Hennes kunskap inom sociala medier är oerhört stor, hon själv är mycket aktiv i många medier .
Affärskvinnan i Linda är korrekt, lyssnade och lyhörd med ständigt fokus på att kunden får det den vill ha.
Jag själv imponeras av företagaren i Linda som jag har stött på genom ett antal olika nätverk

Jessica Johansson

Linda var inspirerande, underhållande och duktig på att fånga upp var vi befann oss. Bra med exempel utifrån våra företag.

Sara ForslundStemcare AB

Mycket bra information. En intensiv dag som känns väldigt nyttig. Skulle gärna gå en fortsättning. Linda var kanonbra och engagerande.

Anna LennartssonMarknadsansvarig

Dagen var tydlig med bra information på en nivå som passade alla i gruppen. Mycket information om bra verktyg som är gratis och bra diskussioner. Linda är mycket påläst och kunnig som generöst delar med sig av sin kunskap.

Maria HernfridssonAnsvarig marknadsföring

Tydligt, bra och lätt att hänga med. Bra matnyttiga tips som är lätta att applicera på företaget. Linda var toppen, personlig, avslappnad och trevlig.

Oliva WhitehouseKommunikatör

Jag fick mycket matnyttig information som jag direkt känner att jag kan använda. Linda kan sin sak!

Kim EngströmAnsvarig digital marknadsföring

Utbildningen var bra med högt tempo, bra innehåll och bra diskussioner. Linda är lugn, bra och pedagogisk.

Daniel SundbergTalent Manager Fortos management consulting AB

Dagen var tydlig och grundlig, en jättebra plattform för fortsatt arbete. Jättebra med egna övningar. Helheten var toppen. Superinspirerande!

Ellinor LinderAdministratör, Rapide AB

Linda är en mycket bra föreläsare med stor kunskap inom detta område. Jag tar med mig mycket nya idéer till mitt företag. Jag har fått med mig många bra tips och länkar som man kan gå in på. Jättebra upplägg och att få andra i kursen att titta på företagets Facebook-sida och komma med feedback.

Anne SantessonMarknadsansvarig

Det kom ett brev….

Jag vill bara än en gång tacka för en otroligt bra dag!  Du gav mig den “spark i baken” jag behövde för att ta tag i detta ämne, och fick så många verktyg till det.
Verkligen lärorikt på ett lättsamt, roligt sätt! Det var bland annat dom många, små detaljerna som gav mig så mycket.

 Även om  jag arbetat som fysisk säljare nästan hela mitt liv, så har jag fått nu en ny  tydlig insikt om hur man når ut på nätet. För en person i min generation har marknadsföring på nätet varit lite luddigt förut. Introduktionskursen var därför klockren!

 Började direkt med att till stora delar skrota den (för gammeldags insåg jag) nya hemsida jag jobbat med, och började nästan om från början.

 Nu med inriktning på att bli väldigt tydlig, och fokus på vad KUNDEN uppfattar, söker och vill. (Inte på vad man själv tycker är “snyggt”.)

Så fort hemsidan fyllts med produktbilder, är nästa projekt Facebook-sida. Är verkligen taggad, jag har från och med nu avsatt fysisk tid i kalendern för att jobba med detta.

 Tack också för mail och länkar!

Hoppas, när jag kommit några steg framåt, att det finns en uppföljnings/fortsättningskurs!

 

Önskar dig all framgång med ditt företag!

 

Med de bästa hälsningar

Tom Hellström