102 kvinnor på framgångsresa till Kroatien

Wow! En hel vecka i Opatija, Kroatien med 102 kvinnliga företagare! En fantastisk resa som jag varmt kan rekommendera! Det är andra året som jag är med som föreläsare inom mitt favoritämne, nämligen LinkedIn. Det har varit en härlig vecka med underbart väder och duktiga inspirerande föreläsare. Jag har fått med mig ny kunskap samt nya vänner och ideér.

Programmet har varit digert med allt från sociala medier, bloggtips, hur hjärnan fungerar och vikten av ordning och reda. Dessutom har det funnits möjlighet till både yoga och träning på morgonen. Bakom denna framgångsresa står Siv Thuresdotter, grundare till nätverket Qoola Qvinnor som startade 2009. Nätverket som fokuserar på entreprenörskap och kvinnligt företagande har över 600 medlemmar där de flesta är kvinnliga företagare och har över 25000 följare/gillare i sociala medier.

Qoola qvinnor har tre stora event om året, framgångsresan, monter på bokmässan samt nästa år är det premiär för Almedalen. Det finns evenemang och ambassadörer runt om i landet och faktiskt även i Spanien. Nytt för i år är även boken Boosta din business som är ett samarbete mellan Siv och Petra Ariton från Ariton förlag.

På plats i Kroatien var ett 20-tal föreläsare och här kommer ett axplock av dessa duktiga och inspirerande föredragshållare.

Här är en bild på oss alla tagen av duktiga fotografen Jini Sofia Lee. www.jinisofia.se

Några av föreläsarna:

Möt Kristina Bähr

Kristina är certifierad professionell coach, författare, föreläsare och barnläkare.

Hennes inspirerande föreläsning handlade om hur man behåller lugnet när det hettar till. Vi fick lära oss mer om hur hjärnan arbetar och varför hjärnan tycks frånvarande när vi hamnat i konflikt eller känner oss hotade. Varför är det så svårt att vara förnuftig och klok när vi är arga eller besvikna och går det att göra något åt det?

Möt Nina Hjort

Nina har arbetat med försäljning i 22 år bl.a inom mötesindustrin. Nu utbildar och föreläser hon i presentationsteknik.

Hennes föreläsning handlade om hur man gör en övertygande presentation, hur man får andra att vilja lyssna på budskapet och hur man undviker ”Death by powerpoint”. Vi fick även lära oss hur hjärnan fungerar ur en kommunikationssynpunkt och hur en riktigt bra presentation ska se ut.

Möt Linda Hernestal Da Silva

Linda är online business coach och webbdesigner som hjälper företagare att hitta kreativa och lönsamma marknadsföringsstrategier på nätet. I dag driver hon bl a Företagarens Bloggkurs och Företagarens Bloggutmaning.

Hennes föreläsning handlade om hur man börjar företagsblogga. Vi fick lära oss hur man ska skriva för att få potentiella kunder att ta steget till kontakt samt hur man gör bloggen till ett hett marknadsföringsverktyg.

Möt Brita Hahne

Brita driver företaget Smpl ​Organiserad enkelhet och förenklar vardagen för människor genom att hjälpa dem att rensa och få ordning och reda på uppgifter, saker och dokument i hemmet och på jobbet.

Under föreläsningen delade Brita med sig om bra och praktiska tips som enkelt går att använda i sitt företag och som hjälper dig till din drömkund.

www.smpl.nu

Möt Carina Fyrsten

Carina är beteendevetare som arbetat i 10 år med personal- & ledarutveckling med missionen att alla ska må bra på sitt arbete. Hon hjälper även personer att få starkare självkänsla, säkrare självförtroende och sannare självbild.

Carina pratade om hur relationer ibland påverkar oss negativt vilket i sin tur inverkar på både privatliv och yrkesliv.

www.via-lux.se 

Möt Eva Synnergren

Eva är marknadsförare som hjälper företag att lysa på nätet, hon är webbdesigner, webbstrateg och utbildar i sociala medier. Hon
hjälper företagare med smart och kostnadseffektiv marknadsföring.

Hennes föreläsning handlade om h​ur man fångar sin läsare på 3-4 sekunder och lättare hittas av Google.

www.kindbo.com

Denna fantastiska framgångsresa går även nästa år med preliminär avresa den 4:e september (2016). Passa på att ta kontakt med Siv Thuresdotter och boka din plats redan nu!


Linda Björck <- följ gärna mig på LinkedInLinda Björck

LinkedIn-expert
Social media manager

SmartBizz AB

Välkommen att följa mig:

LinkedIn
Youtube
Spotify
Facebook
Instagram
Twitter