Event Stockholm – öka intäkterna med sociala medier

evenemang sociala medier stockholm

Välkommen till en inspirerande, konkret och kunskapsmaxad eftermiddag om sociala medier i Stockholm.

Under den är fullmatade halvdagen kommer du få konkreta tips på hur du får bättre effekt samt fler kunder med hjälp av LinkedIn, Facebook och Instagram.

Det här är för dig oavsett om du arbetar inom B2B eller B2C. Kunskapen du får fungerar lika bra om du driver en restaurang, säljer tjänster, söker nästa medarbetare eller behöver få kommuninvånarna att ta till sig din information.

Kom och bli inspirerad och lämna med ny kunskap. Vi som håller i evenemanget är några av Sveriges främsta experter inom LinkedIn, Facebook och Instagram. Tillsammans har vi utbildat flera tusen personer som med vår hjälp har fått en tydlig och konkret effekt av sina insatser i sociala medier.

Du har redan en närvaro i sociala medier men du känner att du inte får något resultat, eller vet vad som krävs för att lyckas idag. Troligtvis har du också svårt att få en bra effekt av dina insatser, oavsett om det gäller kännedom om varumärket, få fler leads eller ökade intäkter.

Det finns begränsat antal platser så boka nu så du får chansen att medverka på den den här inspirerande eftermiddagen. Vi lovar att du får konkret kunskap och inspiration.

Allt det här för endast 895:-, inklusive fika, exkl moms.

16 oktober 13:00-15:30 på Hotel Birger Jarl i Stockholm.

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Boka här!

3 + 5 = ?

Direkt efter din bokning får du en bekräftelse till din mail. Kolla skräpposten ifall den inte dyker upp. Har du några frågor så kontakta Linda på 0704-711550 eller på mail linda@smartbizz.se