Vad säger kunderna?

Ulrika Borgström

Lindas WorkShop i LinkedIn är otroligt inspirerande, utvecklande och ingående. Hon lär ut med stort engagemang och förklarar på ett sätt som gör att man förstår och kan ta till sig kunskapen. Den enda ”nackdelen” med kursen var att man inte ville sluta! Tack Linda för en underbart trevlig utbildningsförmiddag

Ulrika BorgströmEqub Konsult AB
Helen Hultstrand

Linda är en inspirationskälla med god kompetens inom nätverkande i de sociala medierna. Med stor entusiasm delade du idag med dig av dina erfarenheter från marknadsföring på LinkedIn. Jag kan varmt rekommendera Linda och SmartBizz för denna workshop.

Helen HultstrandÖresundskraft AB
Lotta Bengtsson

Linda Björck är en passionsdriven affärsutvecklare och jag har anlitat Linda vid flertalet tillfällen för att få rätt expertis gällande sociala plattformen på LinkedIn. Hon har en enorm kunskap och har förmågan att sätta fingret på det väsentliga. Styrkan hos henne ligger i hennes förmåga att lyssna in och förstå för att sedan ge rätt hjälp.
Linda får mina allra bästa rekommendationer.

Lotta BengtssonFlowpartner AB
Almir Krso

Som gäst på Lindas upplyftande föredrag om vikten av ett starkt personligt varumärke på LinkedIn lyckades hon inspirera hela rummet i diverse former, framförallt interaktivt där utrymme gavs till diskussion & dialog vilket resulterade i högt intresse för ämnet.

Almir Krso
Marie Hagberg

Linda har fungerat som en katalysator för mig i mitt företagande. Genom att prata med henne har jag nått snabbare dit jag vill.

Hon är väldigt kunnig, trevlig och engagerad!

Marie HagbergPR-konsult
Marielle Palm

Att få Linda som utbildare i LinkedIn var en hit! Hon är verkligen pedagogisk både i att gå igenom funktioner, sökbarhet, historik, sökord med mera. Men också i att jobba för att öka medveten kring att var och en av oss själva kan påverka våra profiler och bli mer sökbara. Det gäller att jobba för att både synas och hittas. Jag rekommenderar varmt Linda till er andra som vill jobba med att bygga upp ert varumärke via LinkedIn.

Marielle PalmHandelshögskolans Aluminförening
Stina Andersson

Smartbizz LinkedInkurs har ett trevligt upplägg med bra effektivitet. Lindas vägledning är proffsig och avslappnad och helt klart genomtänkt för att man sedan på egen hand ska kunna fixa till sin säljande profil på LinkedIn. För min egen del blev det en rejäl spark där bak för att komma igång med något som jag dragit på alltför länge!

Stina AnderssonSvenska Mönster
Mikaela Hellström

Lindas heldagsutbildning gav en väldigt bra bild av hur ett företag kan arbeta med sociala medier, hur man ska navigera i denna djungel där det finns så mycket man kan göra. Genom utbildningen fick man en helhetsbild och kunde därmed förstå vad som passar just det egna företaget. Dagen var fylld med både innehållsrik information och praktiskt arbete med fokus på det egna företaget. Denna mix gjorde att många diskussioner och frågor uppkom vilket Linda gärna utvecklade och vävde in i sin presentation.

Mikaela HellströmKommunikatör, Highfive

Medverkande från olika branscher och typer av företag gav en fin mix och en anda av att hjälpas åt med våra styrkor och svagheter. Bra upplägg av dagen vad gäller arbetspass och mat etc. Linda är sympatiskt, bra pedagog, tålmodig, tydlig, väl förberedd och hjälpsam.

Isabel JosephsonProjekledare

Linda är en mycket bra föreläsare med stor kunskap inom detta område. Jag tar med mig mycket nya idéer till mitt företag. Jag har fått med mig många bra tips och länkar som man kan gå in på. Jättebra upplägg och att fåf andra i kursen att titta på företagets Facebook-sida och komma med feedback.

Anne SantessonMarknadsansvarig

Det som var bra med kursen var Lindas motivation, kunnande och viljan att lära ut. Hon var kunnig, trevlig att lyssna på. Gav mig inspiration att börja BUMS med sociala medier.

Olov NylanderIndustrilås AB

Linda skapar meningsfulla, välplanerade möten där hon antingen står som organisatör och planerare bakom eller själv som föreläsare och utbildare.
Med sin stora kompetens och erfarenhetsbank som hon tar med sig ifrån att vara just Affärskvinna, till att ha gjort allt själv som hon lär ut och föreläser om.
Hennes kunskap inom sociala medier är oerhört stor, hon själv är mycket aktiv i många medier .
Affärskvinnan i Linda är korrekt, lyssnade och lyhörd med ständigt fokus på att kunden får det den vill ha.
Jag själv imponeras av företagaren i Linda som jag har stött på genom ett antal olika nätverk

Jessica Johansson

Linda var inspirerande, underhållande och duktig på att fånga upp var vi befann oss. Bra med exempel utifrån våra företag.

Sara ForslundStemcare AB

Mycket bra information. En intensiv dag som känns väldigt nyttig. Skulle gärna gå en fortsättning. Linda var kanonbra och engagerande.

Anna LennartssonMarknadsansvarig